1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.
  2. Opel Astra sahiplerine özel olarak açılan forum sitemize hoşgeldiniz. Sitemize üye olmak için buraya tıklayınız. Üye olduktan sonra tanışma bölümünden konu açmayı unutmayınız.

Cyclone Opel Multimedia Sistemleri

'Ses, Görüntü, Navigasyon Sistemleri' forumunda nejdet can tarafından 25 Mayıs 2016 tarihinde açılan konu

  1. serifdurdu35

    serifdurdu35 Yeni Üye

    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Araç:
    Astra
    Model Yılı:
    1.6turbo 180hp otomatik
    Bu sanirim
     

    Ekli dosyalar:

  2. serifdurdu35

    serifdurdu35 Yeni Üye

    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Araç:
    Astra
    Model Yılı:
    1.6turbo 180hp otomatik
    Bu da distan gorumum
     

    Ekli dosyalar:

  3. Turgut

    Turgut Yeni Üye

    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Araç:
    Astra
    Model Yılı:
    2016
    iyi akşamlar arkadaşlar. cyclone bu modeline ait kullanma kılavuzu nereden bulabilirim. Eğer elinizde varsa lütfen paylaşın. Diğer bir sorum ise cihazı fabrika ayarlarına döndürmek için şifre istiyor. Şifreyi bilen var mı. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
     
  4. Turgut

    Turgut Yeni Üye

    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Araç:
    Astra
    Model Yılı:
    2016
    Screenshot_20171011-210415_1.jpg Screenshot_20171011-210415_1.jpg iyi akşamlar arkadaşlar. cyclone bu modeline ait kullanma kılavuzu nereden bulabilirim. Eğer elinizde varsa lütfen paylaşın. Diğer bir sorum ise cihazı fabrika ayarlarına döndürmek için şifre istiyor. Şifreyi bilen var mı. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
     
  5. yigit

    yigit Yeni Üye

    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Araç:
    Astra
    Model Yılı:
    2015
    Merhaba aracımda nocvox 1033 kullanmaktayım sorunsuz çalışırken dün aracımı çalıştırdığımda opel logosu çıkıyor ses açıp kapama etkin fakat NECVOX ana ekranı açılmıyor . resetledik yine aynı aracın kutup başını çıkarıp taktık yine aynı ne yapmam gerekli teşekkürler ..
     

Bu Sayfayı Paylaş